Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Belgische winst in Xterra Greece
Multisports

Belgische winst in Xterra Greece

Tim Van Daele Kris Coddens Xterra Greece

Kris Coddens heeft de ontgoocheling van de Tnatura Italië van vorige week volledig weggespoeld met een schitterende overwinning in de Xterra van Griekenland. Hij klopte er onder ander topper Roger Serrano. Onze landgenoot Tim Van Daele deed het ook uitstekend. De Atriac-atleet werd knap vijfde. Serrano, beloftenwereldkampioen Cross Triatlon en eerder dit seizoen nog 3de in de sterkbezette Xterra Zuid-Afrika, moest Coddens laten gaan. Ook de winnaar van vorig jaar Francois Carloni moest Coddens voor zich dulden. De Fransman werd derde. Kris Coddens is daarmee de allereerste Belg die een Xterra race wint!

Meer nieuws en uitslagen volgen later.

Kris Coddens Xterra Greece