Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Tim Van Daele van het strand naar de duinen
Multisports

Tim Van Daele van het strand naar de duinen

 Tim Van Daele

Terwijl Didam al zijn wedstrijd annuleerde en Holten alleen de elite en junior races door liet gaan, kwamen ze in Kijkduin, bij Den Haag, tot een andere oplossing. De traditionele Beach Cchallenge werd van het strand verplaatst naar de duinen om de atleten wat meer verkoeling te bieden. Dat weerhield Jarrich Van Woersem er niet van om zijn favorietenrol vol op te nemen.

Onze landgenoot Tim Van Daele kwam als 5de uit het water in de Cross Triatlon. In de eerste fietsronde reed hij naar de tweede plaats, maar een gebroken remkabel en een valpartij zorgden ervoor dat hij op de 4de plaats reed. Snel kon Tim opschuiven naar de 3de plaats. In de eerste loopkilometer kon hij de tweede plaats bemachtigen. Hij kwam nog dichter op Jarrich Van Woersem, maar uiteindelijk werd de Atriac’er tweede voor Ferdinand Oldeman.

Uitslag Beach Challenge Kijkduin