Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Millimeterspurt in Sterke Peer
Nieuws

Millimeterspurt in Sterke Peer

Een sterk bezette Sterke Peer in Wuustwezel is uitgedraaid op een millimeterspurt. Letterlijk, zelfs. Alexis Krug en Thomas Jurgens gooiden zich bijna gelijktijdig over de streep, met de nodige discussie tot gevolg. Gelukkig hebben wij de exclusieve beelden van de fotofinish, gefilmd door ons eigen CenCe TV. En dus kunt u hier zelf zien hoe Krug net voor Jurgens over de aankomst kwam. Hanne De Vet pakte bij de dames haar grootste zege ooit en bleef in de battle of the sexes nog net voor de mannen. Zij haalde het van Kirsten Nuyes en Eline Desaunois, zodat het 1, 2 en 3 was voor thuisploeg 185-Sportoase-Castelli.

Bij de mannen kwam Jurgens voor Krug uit het water. In de aanloopronde was het verschil 20″ maar titelverdediger Krug reed het gat snel dicht. Samen bleven ze uit de greep van achtervolgers Thomas De Vleeschouwer en Ben Brems. De Vleeschouwer pakte de derde plaats.

Extra updates volgen later vandaag.