Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Tim Brydenbach 6de in Challenge Walchsee
Nieuws

Tim Brydenbach 6de in Challenge Walchsee

podium Yvonne

Tim Brydenbach is blijkbaar goed hersteld van de Ironman Maastricht. Maar in plaats van naar Deinze te trekken voor het BK halve triatlon ging de drievoudige Belgische kampioen naar de Challenge Walchsee. Hij werd er knap zesde. Guilio Molinari won overtuigend in 3u49’40. De Oostenrijker Andreas Giglmayer pakte het zilver in 3u54’17 en was daarmee een minuutje sneller dan Per Bittner. Brydenbach werd zesde in 3u59’09. Bij de dames won Simone Braendli.

Na haar overwinning in de Ironman van Maastricht drie weken geleden, pakte Yvonne Van Vlerken zondag een mooie derde plaats in de Challenge Walchsee. De Nederlandse streed er volop met de Britse topper Lucy Gossage. Die kwam op meer dan een minuut van Yvonne uit het water maar dichtte het gat tijdens de 90 km fietsen. In het lopen bleek Gossage de snelste. De strijd om het zilver tussen Gossage en Van Vlerken gebeurde wel op ruime afstand van Simone Braendli. Die ging van start tot finish aan de leiding en liep onbedreigd naar de overwinning in 4u17’56. Het hoogtepunt voor Yvonne volgde bij de podiumceremonie toen ze samen met haar Per op het derde trapje mocht plaatsnemen.

Challenge Walchsee M 2015