Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Triathlon, baby… letterlijk…
Foto van de Week

Triathlon, baby… letterlijk…

FVDW Christine Verdonck

Als u er bij was bij de finale van de T3 Series in Lille heeft u onze speaker mogelijk al horen verkondigen dat Christine Verdonck niet voor Trinity zou starten en dat het allemaal de schuld is van Wouter Vander Mast. Een paar dagen later mogen we het nieuws zelfs helemaal wereldkondig maken: Christine en Wouter hebben dit seizoen stiekem gewerkt aan een Trinity-Sportevents-baby 😉 Christine is al een tijdje in blijde verwachting en zal volgend voorjaar bevallen van wellicht een superatleetje in spé… Wouter kondigde eerder al zijn pensioen als topsporter aan en zorgt er nu ook nog eens voor dat Christine een tijdje uit de running zal zijn 😉 Het levert ze wel een verdiend plaatsje op in onze Foto Van De Week rubriek…

a