Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Geen nieuwe stunt van Jelle Geens
Nieuws

Geen nieuwe stunt van Jelle Geens

Jelle Geens kopgroep Alanya

Het is een lang seizoen geweest voor Jelle Geens en de inspanningen van de laatste weken hebben blijkbaar ook hun tol geëist. Onze landgenoot slaagde er in de ITU Wereldbeker van Alanya nog wel in om mee te fietsen met de kopgroep, maar had in Turkije niet de loopbenen van Chicago. De Portugees Pereira toonde zich de snelste loper en won de spannende race.

Jelle verloor een minuut in het zwemmen, maar kwam in een sterke groep terecht die het verschil met de leiders wist te overbruggen. Vooraan kregen we een groot peloton, waaruit Christophe De Keyser helaas wegviel. Geens ging wel mee tot aan de wissel, maar kwam niet in zijn normaal loopritme. Meer dan een 53ste plaats zat er zondag niet in. Joao Pereira was de snelste en klopte de Noor Kristian Blummenfelt en de Canadees Kyle Jones. Jelle was ontgoocheld: “Het ging goed de eerste anderhalve kilometer, daarna ben ik compleet stilgevallen.”

Volgende week volgt de laatste wereldbeker van dit seizoen in het Koreaanse Tongyeong, met Simon De Cuyper, Marten Van Riel en Christophe De Keyser.

Alanya 2015 Men