Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Geen wereldbeker Zuid-Korea voor CDK
Nieuws

Geen wereldbeker Zuid-Korea voor CDK

CDK en Jelle Alanya

Christophe De Keyser blijft dit jaar niet bespaard van ellende. Het jonge talent liet in het WK U23 in Chicago zien dat hij zijn plaats in het Belgian Olympic Tri Team verdient. Helaas was die negende plaats op het WK één van de weinige uitschieters dit jaar voor Christophe. Vorige zondag moest hij in de wereldbeker van Alanya de wedstrijd vroegtijdig beëindigen. Tijd om richting dokters te trekken en die stelden een pijnlijke conclusie: scheurtje in de achillespees en einde seizoen voor CDK.

Dat betekent dat Christophe volgend weekend niet meer van start kan gaan in de laatste wereldbeker van het seizoen in Tongyeong, Zuid-Korea. En zo eindigt het seizoen van CDK zoals het begon, met een blessure. “Een voortijdig einde van mijn seizoen helaas,” vertelt Christophe. “Er is een scheurtje in mijn achillespees vastgesteld. Ik heb echt geen geluk gehad dit seizoen, uitgezonderd die prestatie op het WK in Chicago,” aldus Christophe. Wij wensen hem alvast veel beterschap toe en een sterk 2016!