Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Transfernieuws: 185 haalt ervaren topper binnen
Nieuws

Transfernieuws: 185 haalt ervaren topper binnen

Stefanie Adam 185

De transferperiode blijft verrassingen opleveren. Zo haalde het 185-Sportoase-Castelli team van Marc Herremans een absolute topper binnen. Stefanie Adam verlaat SP&O Mechelen en gaat vanaf 2016 aan de slag bij de ploeg uit Wuustwezel. Dat konden we afleiden uit de foto van de 185-dames in hun nieuwe Huub-wetsuits en het wordt nu ook formeel bevestigd. Stefanie blijft zich richten op de lange afstand, maar zal ook waar mogelijk ingezet worden om haar jonge ploegmaatjes Kirsten Nuyes, Eline Desaunois en Hanne De Vet mee naar een hoger niveau te stuwen in de T3 Series. Ze kijkt er alleszins naar uit.

“De focus zal blijven op de lange afstand, maar, waar mogelijk, zal ik ook mijn steentje bijdragen in de T3 Series,” vertelt Stefanie ons. “Zeker op het BK ploegentriathlon, waar ik kan helpen op de fiets zodat de drie snelle loopsters hun loopbenen maximaal kunnen aanspreken. Maar ook op de andere wedstrijden van de T3 Series ga ik deelnemen indien er een extra triatlete nodig is en indien het past met de andere wedstrijden.” Stefanie had vorig jaar nog maar net de stap gezet naar een nieuwe trainer, maar die blijft ze trouw in 2016. “Ik blijf bij Jesse (Van Nieuwenhuyse – redactie) trainen, omdat ik me heel goed voel bij zijn aanpak. Maar ik zal ook heel regelmatig een trainingsdag in het 185 coaching center doen. Het is er een enorm leuke sfeer, er is geen stress of druk en ik voelde me ook onmiddellijk erg goed bij de andere 185’ers en Marc. Ik kan er ook beroep doen op verschillende experts in hun domein,” aldus Stefanie.