Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Zwintriathlon biedt herkansing om in te schrijven
Nieuws

Zwintriathlon biedt herkansing om in te schrijven

Het regende vanavond al klachten en opmerkingen op de sociale media toen tot grote frustratie van de atleten de inschrijvingsmodule van de Generali Zwintriathlon in Knokke het liet afweten. De server raakte overbelast en de momenten dat atleten er wel doorheen kwamen, kon het inschrijvingsformulier niet geladen worden. Al vrij snel nam de organisatie van de Zwintriathlon de beslissing om een nieuwe inschrijvingsavond te organiseren en de resultaten van vanavond te annuleren.

Op woensdag 13 april gaan de inschrijvingen opnieuw open om 19u30. De Zwintriathlon was de laatste jaren binnen een paar minuten uitverkocht en meer dan duizend atleten probeerden ook maandagavond om hun startbewijs te versieren.

Dit is het officiële statement wat de organisatie via hun website daarnet bekendmaakte:

“Deze avond zat u wellicht om 19.30 uur aan uw PC gekluisterd, klaar om uw kandidatuur voor de Zwintriathlon om te zetten in een startrecht. Helaas liet de nieuwe inschrijvingstool het op het cruciale moment afweten.

We zien ons wegens dit technisch falen dan ook genoodzaakt om de publieke inschrijvingen van vanavond ongeldig te verklaren en te verdagen. We voorzien een nieuwe inschrijvingsmoment op woensdag 13 april om 19.30 uur. Met onze excuses voor deze gang van zaken.

Het Zwintriathlon-team”

De Zwintriathlon gaat dit jaar door op woensdag 7 september, met start in Sluis en finish langs de dijk in Knokke-Heist.