Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Van Lierde en Deckers veilig geland in Amsterdam
Nieuws

Van Lierde en Deckers veilig geland in Amsterdam

Luchthaven Zaventem

Net als de rest van het land zijn ook wij in shock na de vreselijke aanslagen in Zaventem en Brussel. Onze gedachten gaan uit naar de nabestaanden van de slachtoffers. Tegelijkertijd willen we de triatlongemeenschap op de hoogte houden van de status van een aantal atleten. De aanslagen vinden namelijk plaats op een moment dat heel wat atleten vertrekken of terugkeren van stages of wedstrijden. Zo kwamen Frederik Van Lierde en Tine Deckers vandaag terug van de 70.3 Ironman Puerto Rico. Hun vlucht werd afgeleid naar Amsterdam, waar de twee veilig geland zijn.

De LBFTD-atleten Erwin Vanderplancke, Pierre Balty en Christophe De Keyser nemen volgend weekend deel aan de ATU-triathlon in Mauritius. Christophe liet al weten dat hij veilig toegekomen is. Hij nam maandag al een vlucht, terwijl zijn ouders vandaag zouden vliegen. “Just – safely – landed in Mauritius and heard about events in Belgium. My thougts go to all victims and their relatives! Juist – veilig – geland in Mauritius en hoorde daar over de gebeurtenissen in België. Mijn gedachten gaan naar alle slachtoffers en hun familie,” liet CDK weten. Ook Erwin Vanderplancke meldde al dat hij veilig in Mauritius toegekomen is.

David De Grooff zou normaal woensdag zijn vlucht nemen in Zaventem. Ook hij is geschokt door de gebeurtenissen.