Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Winnaar Nisraman 2040 is geboren
Nieuws

Winnaar Nisraman 2040 is geboren

Wouter Vander Mast en Christine Verdonck

Met heel veel plezier mogen wij u een nieuw toptalentje aankondigen. Vrijdagavond zijn Christine Verdonck en Wouter Vander Mast de trotse ouders geworden van Tibo. Meteen is de grote favoriet bekend voor de Nisraman 2040. Want met de genen van zijn sportieve mama en papa, kan Tibo Vander Mast niet anders dan een topper worden. Zowel Tibo als mama Christine stellen het overigens heel goed.

Drie weken geleden was de hoogzwangere Christine nog van de partij tijdens de North C-Trail in Koksijde, waar haar mama nog meeliep. Normaal was ze vorig weekend al uitgeteld, de reden waarom Vander Mast er niet bij was tijdens de Grand Raid. Een paar dagen later was het dan toch zo ver. Tibo is op 25 maart geboren, meet 50 cm en weegt 3,49 kg.

Bij deze willen we namens de volledige redactie Wouter en Christine van harte proficiat wensen en we kijken nu al uit naar de comeback van Christine 🙂