Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

By using our website, you agree to the use of our cookies.
Laura Swannet schrijft geschiedenis in ETU Cup
Laura Swan
Nieuws

Laura Swannet schrijft geschiedenis in ETU Cup

Laura Swannet etucup

Laura Swannet heeft zondag geschiedenis geschreven in de ETU Junior Cup van l’Aiguillion sur Mer in Frankrijk. Wat wereldbekers en europabekers betreft, hebben we een vrij uitgebreid archief met Belgische prestaties, maar op het gebied van de juniores zullen we toch wat extra moeten zoeken. Maar we zijn er haast van overtuigd dat er totnog toe geen enkele Belgische Jeugd A-atlete in geslaagd is om zo’n internationaal toptreffen te winnen… Tot vandaag.

Laura Swannet had na een sterke fietsproef een enorm loopnummer in de benen. Met een fantastische tijd van 18’21 liep ze naar een spectaculaire overwinning. De dag begon al goed toen Hanne De Vet als eerste uit het water kwam, maar zij moest blijkbaar 20 km fietsen vol maken op 1 schoen en verloor daarbij heel wat tijd. Ze zette op karakter door en werd 12de. Samen met de 10de plaats van Lone Meertens en de winst van Laura Swannet een mooie collectieve prestatie van de Belgische meisjes! Laura moet dit jaar overigens nog 17 worden…

Aguillon sur mer uitslag F