Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Alexandra Tondeur in zee met Luc Van Lierde
Nieuws

Alexandra Tondeur in zee met Luc Van Lierde

Alexandra Tondeur Luc Van Lierde

Verrassend nieuws deze week uit het kamp van Alexandra Tondeur. Het jonge Belgische talent op de lange afstand is een samenwerking aangegaan met Luc Van Lierde, die eerder ook al Frederik Van Lierde en Michelle Vesterby onder zijn hoed nam. Tot en met dit seizoen werd Alexandra The Great getraind door Yves Devillers en die samenwerking leidde tot een aantal topresultaten, met onder andere de tweede plaats in de Ironman van Lanzarote. Maar voor Alex is het tijd voor de volgende stap.

“Ik ben heel gelukkig met de samenwerking met Luc. Hij is iemand die iedereen kent, met een enorm palmares. Bovendien traint één van de beste atleten ter wereld, Frederik Van Lierde. Met Luc aan mijn zijde kan ik mij geen betere raadgever wensen. Ik hoop de volgende stap in mijn professionele carrière te zetten en zo naar de absolute top in mijn discipline door te stoten,” aldus Alexandra in een eerste reactie. De UrbanTriSports-atlete mikt dit jaar in eerste instantie op het WK 70.3 in Australië, maar als kwalificatie voor Hawaii er inzit, zien we Alexandra daar ook wel voor gaan.