Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Hot tub time machine…
Foto van de Week

Hot tub time machine…

ODeyn Van Hemel jacuzzi

Wat doe je als je op dinsdag bovenop Alpe d’Huez finisht in de duatlon in de wetenschap dat je donderdag en vrijdag nog aan de slag moet? Dan kruip je natuurlijk lekker in de hot tub time machine in de recuperatiezone… In het geval van Seppe Odeyn heeft het niet helemaal geholpen want donderdag had hij in zijn tweede wedstrijd (de LD triatlon) geen superdag. Eens kijken of het beter lukt bij Tim Van Hemel, die een extra dagje rust kreeg en vrijdagmiddag aan de slag gaat op de korte triatlon, zijn derde wedstrijd op zes dagen tijd. En dat allemaal dankzij broer Nick Van Hemel, die na de duatlon ook mee de jacuzzi indook en ons achteraf deze schitterende Foto Van De Week bezorgde 🙂