Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Marino Vanhoenacker overtuigend naar winst in Zell-am-See
Nieuws

Marino Vanhoenacker overtuigend naar winst in Zell-am-See

Vorig jaar was Zell-am-See nog het decor van de wereldkampioenschappen 70.3 Ironman. Een jaar later was er een iets minder sterk deelnemersveld, maar dat weerhield Marino Vanhoenacker er niet van om er een onvervalste Bink-walkover van te maken. Manuel Kung was hem nog te snel af in het zwemmen, maar in het fietsen zette Bink al snel orde op zaken om dan naar een overtuigende zege te lopen. Ook Kevin Van Oevelen mocht naar het podium.

Marino fietste bijzonder sterk in Zell-am-See bij Kaprun. Met een veilige voorsprong begon hij aan de halve marathon. Alleen de Brit Stuart Hayes kon nog wat tijd goedmaken, kreeg in de slotfase eerste achtervolger Tomsche nog te pakken, maar ook Stu strandde op meer dan vijf minuten van onze landgenoot. Marino won in een tijd van 4u06’05. Stuart Hayes werd tweede in 4u11’23. Markus Tomsche was derde in 4u11’36.

In 4u26’45 kwam Kevin Van Oevelen naar een tiende plaats overall gestormd, meteen goed voor de overwinning bij de age groupers. Hans Moonen werd 24ste. De militaire kampioen pakte zilver in zijn categorie.

Bij de vrouwen won de Finse Kaisa Lehtonen in 4u30’11. Onze landgenote Alexandra Tondeur viel net naast het podium. Zij werd vierde in 4u41’20.