Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
WK 70.3: Kaz “Geluk dat het een duatlon was…”
Nieuws

WK 70.3: Kaz “Geluk dat het een duatlon was…”

Stijn Lycke is in Lanzarote legendarisch geworden door zijn “rapid questions”. Dit keer heeft hij een aantal Belgen, die richting WK 70.3 en naar Hawaii trekken, in zijn sofa uitgenodigd voor een diepte-interview, inclusief de snelle vragenronde. Het eerste slachtoffer is Kaz Verstraete die in zijn laatste jaar in de jongste leeftijdscategorie zijn ticket verzilverde in Luxemburg voor het WK 70.3 in Australië. Over getraind worden door Tim De Vilder, koude en natte wedstrijden, bier en broccoli…

“Ik had in Luxemburg het geluk dat het een duatlon werd. Ok, ik ben niet zo’n slechte zwemmer, maar het lopen is mijn sterkste onderdeel. In Luxemburg stapte ik als zevende van de fiets. Alleen de eerste in mijn age group kreeg een ticket, dus ik had toen nog wat werk voor de boeg,” vertelt Kaz. Waarna Stijn en Kaz het hebben over dezelfde looptijden als Kjel De Hertog…

Vooral in de drie tips voor triatleten, komt Kaz helemaal los. “Als je iets wil, ga er dan voor. Besteed bij je trainingen voldoende aandacht aan rust. En tijdens het seizoen, work on your strengths, tijdens het off-season, work on your weakness.”

Bekijk het volledige interview en kijk samen met ons uit naar de komende interviews… En we wensen Kaz dit weekend in Australië heel veel succes!