Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Swim&Run en Run&Bike op Sportsworld bij Sportoase Leuven
ing sportoase leuven van roey
Nieuws

Swim&Run en Run&Bike op Sportsworld bij Sportoase Leuven

ing sportoase leuven van roey
ing sportoase leuven van roey

Op zondag 4 December vindt Sports-World plaats te Leuven. Sports-World is het vernieuwde Triathlon World. De beurs voor triatleten wordt dit jaar uitgebreid met een run-world en swim-world en verhuist van de Heizel naar de Sportoase-site in Leuven. Triathlon World was historisch een mix tussen beurs, clinics, toffe wedstrijden en huldigingen van atleten. Nieuw dit jaar is de samenwerking met de plaatselijke triatlonclub TDL. Zij verzorgen de organisatie van enkele ludieke en aangename wedstrijden.

Voor de allerkleinsten is er om 10 uur een gratis Swim&Run onder het toeziend oog van Sinterklaas. Uiteraard komt de Sint niet alleen, dit keer heeft hij een enkele bekwame triatlontoppers mee. Zij zullen er alles aan doen om uw oogappel een onvergetelijke ervaring te bezorgen. Voor wie al dat zwemmen maar niks vindt, al te oud is voor de Swim&Run, te stout was (en dus de Sint liever met een vaartje ontloopt), of gewoon niet uit zijn bed geraakte is er om 14 uur de Run&Bike. Er is keuze uit 7 of 14 km over een prachtig parcours langsheen historische sites in Leuven. De start verloopt in tijdritformaat. U maakt bovendien kans op een startticket voor de halve triatlon van Leuven in 2017. Meer info vindt u terug op de website van Sports-World