Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Planking For Life 2.0 te Leuven
Dries Mathijs, winnaar editie 2015
Fun

Planking For Life 2.0 te Leuven

Dat in Leuven bloedserieuze wedstrijden gehouden worden werd onlangs nog aangetoond met het BK Beermile, dat zelfs de voorpagina van Sporza wist te halen. Woensdag wordt in het kader van de “Warmste Week” van Studio Brussel “Planking for life 2.0” georganiseerd. Net als vorig jaar is de plaats van het gebeuren in Maison Magnus.

Dries Mathijs, winnaar editie 2015
Dries Matthys, winnaar editie 2015

Tijdens de eerste editie ging Dries Matthys met de overwinning lopen. Zijn recordtijd van 45 minuten zal volgens verschillende geruchten dit jaar aangevallen worden. Doe je al jaren buikspieroefeningen/planking dan is het nu de kans om te tonen dat jij de beste “ABS” van Leuven bezit door zo lang mogelijk te planken en wie weet kom je aan de Magnus wall of fame! Ook voor beginnende plankers is er speciale aandacht van het team, dat de juiste techniek zal aanleren.

Om te Planken For Life en je steentje voor het goede doel bij te dragen kan je woensdag 14/12 tussen 19:00 en 22:00 langskomen. Leuke beats met drinks en natuurlijk PLANKING zorgt voor een aangename sfeer bij de deelnemers en supporters. Omwille van organisatorische redenen wordt er gevraagd je vooraf te registreren.

De 5 euro bijdrage aan de inkom en alle andere opbrengsten zullen volledig naar het goede doel gaan. Dit jaar zal dit ‘ Que te vaya bien‘ zijn, een VZW die zicht inzet voor kinderen, jongeren en hun families in Latijns-Amerika die leven in kansarmoede. Het team van kiné Magnus kijkt er alvast naar uit iedereen te verwelkomen en zijn er zeker van dat jullie het zullen voelen branden tijdens deze ‘Warmste Week’!