Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Frodeno wint in Sardinië, Thijs zesde
Nieuws

Frodeno wint in Sardinië, Thijs zesde

Chia Jim Thijs 4

Jim Thijs heeft alweer een mooie prestatie neergezet in zijn tweede thuisland Sardinië. Afgelopen weekend trok hij naar Chia voor een halve triatlon. Hij werd er zesde, maar leek niet helemaal tevreden. “De vijf voor mij waren beter,” vertelde Jimbo ons. Onder die vijf de verwachte winnaar: Jan Frodeno… De wereldkampioen en wereldrecordhouder domineerde de tweede editie van de Chia Sardinia Triathlon van start tot finish.

Na 1.9km zwemmen kwam Thijs als 10de uit het water. Gedurende de 88km fietsen kon hij enkele plaatsen opschuiven om als 5de aan de afsluitende halve marathon te beginnen. “Ook het lopen verliep vrij vlot, maar toch verloor ik een positie aan Ivan Risti. Toch ben ik tevreden met dit resultaat. Halve ironman wedstrijden, of triatlons met de race fiets in het algemeen, zijn niet mijn specialiteit. Dus als ik er in slaag om een degelijke wedstrijd neer te zetten moet ik tevreden zijn met het resultaat. En dan moet ik er me bij neerleggen dat de 5 atleten die voor me eindigden gewoon sterker waren. Misschien doe ik dit jaar nog wel een halve ironman, want ik voel wel dat er iets meer kan inzitten”, aldus Thijs

Chia Jim Thijs 5

Jan Frodeno won in 3u47’45 voor Alberto Casadei (3u59’53) en Jonathan Ciavatella (4u01’23). Jim Thijs werd zesde in 4u13’16.

Uitslag Chia Sardinia Triathlon

Chia Jim Thijs 3

Chia Jim Thijs 6

Chia Jim Thijs 2

Chia Jim Thijs 1