Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Hans Moonen duikt top 10 binnen in 70.3 Zweden
Nieuws

Hans Moonen duikt top 10 binnen in 70.3 Zweden

Hans Moonen Meer 2017

Naast de volledige Ironman wedstrijd in Frankfurt en de Challenge van Roth was er nog een 70.3 Ironman in het Zweedse Jonkoping. Josh Amberger was er topfavoriet en de Australiër maakte die favorietenrol volledig waar. Hij won overtuigend in 3u51’29. Maar wij werden vooral verrast door de tiende plaats van Hans Moonen.

De Kempenaar spoelde de ontgoocheling van het BK triatlon bij de militairen door. Hij verloor daar door een parcoursvergissing met een handvol seconden van mountainbiker Sander Elen (in wat dus eigenlijk een BK crosstriatlon had moeten genoemd worden). Maar in Jonkoping bevestigde Hans dat de vorm nooit beter is geweest dan dit jaar. Hij won eerder dit seizoen al de triatlon in Meer en werd in Jonkoping de tweede age grouper overall, goed voor goud in zijn eigen categorie. Het feit dat hij vlak voor het seizoen papa geworden is, zal dan wellicht een rol spelen in zijn goede vorm 🙂 Met een eindtijd van 4u12’17 behaalde hij één van de strafste resultaten ooit in zijn toch al ruime triatlon carrière. 

Jonkoping 2017