Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Wie mag er met Sofie Goos gaan eten?
Nieuws

Wie mag er met Sofie Goos gaan eten?

Vijf vragen moest je correct beantwoorden om aanspraak te maken op die ene exclusieve plaats aan tafel vrijdag 25 augustus in Antwerpen. Het waren niet de moeilijkste vragen, maar je moest er misschien wel even op zoeken. Dat kon natuurlijk op 3athlon.be en op de websites van Callant en Sportoase. We kregen redelijk wat juiste antwoorden binnen en uit die inzendingen trok onze onschuldige kinderhand (Caroline, onze redactie-assistente van bijna 37 jaar) 🙂 één winnaar.

En dus wensen wij smakelijk eten aan Luk Tijsmans. Voor de triatleet van BrTC is het een geweldig jaar. Eerder kwalificeerde de Iceman zich al voor het WK Ironman in Kona en nu mag hij mee aan tafel aanschuiven met een proftriatlete die al heel wat ervaring heeft in Kona. Eén gesprekspunt aan tafel zal dus al wel vaststaan 🙂 Luk krijgt zijn persoonlijke uitnodiging per mail toegestuurd en we zijn zeer benieuwd naar zijn verslagje nadien van de business lunch met Sofie Goos en haar plannen voor 2018. Een selfie mag je ook altijd meesturen Luk… 😉

Luk Tijsmans IM Klagenfurt 2017

En voor de goede orde geven we hierbij nog even de vijf juiste antwoorden:

1. Sofie stond afgelopen weekend op het podium in de Ironman van Kopenhagen. Maar wat was de laatste Ironman (volledige triatlon binnen het Ironman circuit) die ze won? 

In 2012 won Sofie de Ironman van Brazilië. Dat kon je hier vinden: 

http://3athlon.be/sofie-goos-wint-in-brazilie/

2. Welke volledige Challenge triatlon schreef Sofie dit jaar op haar naam?

Dit jaar was La Goos helemaal terug en won ze op indrukwekkende wijze de Challenge van Venetië.

http://3athlon.be/sofie-goos-domineert-en-wint-challenge-venetie/

3. Hoe heeft de fietsverzekering van Callant?

Al jaar en dag partner van 3athlon.be met de bekende banner van fietsomnium

CALLANT-FIETSOMNIUM

4. Welke sport beoefende Sofie voor haar triatloncarriere (een tip, ze treedt er af en toe nog op als referee)?

Atletiek? Zwemmen? Wielrennen? Niks van dat alles. Volleybal was het enige juiste antwoord, zoals Sofie zelf ooit vertelde in één van haar eerste interviews op 3athlon.be in 2008:

http://3athlon.be/sofie-goos-kijkt-vooruit-naar-de-ironman-antwerp-70-3/

5. Welke 3 vestigingen van Sportoase vind je in de provincie Antwerpen?

Ook Sportoase is al drie jaar lang vaste partner van 3athlon.be en voor de meeste triatleten was het dan ook niet moeilijk om de drie Antwerpse vestigingen te vinden: Elshout in Brasschaat, Veldstraat in Antwerpen en Stede Akkers in Hoogstraten.

Sportoase banner

 

Deze gelegenheid tot lunch met Sofie gemist? No worries. Schrijf je nu in voor de Hawaii Night in Sportoase Leuven. Grote kans dat je La Goos daar tegen het lijf loopt, samen met nog een aantal ervaren atleten en een pak supporters…

Sportoase triathlon night