Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Seppe Odeyn van Zofingen via Beermile naar de Hel
Duathlon

Seppe Odeyn van Zofingen via Beermile naar de Hel

Groot nieuws van Seppe Odeyn, nadat hij zondag vice-wereldkampioen werd in Zofingen op het WK Powerman LD duatlon. De Flandrien liet in een uitgebreid interview met ons weten dat een nieuwe deelname aan de Hel van Kasterlee toch nog tot de mogelijkheden behoort. “Er is nu een Amerikaanse president die heel vaak terugkomt op zijn beslissingen, dus ik denk dat ik mij wel kan permitteren om op mijn beslissing terug te komen,” vertelt de vijfvoudige winnaar van de Hel. Een interview over hoe hij op een waardige manier zijn titel probeerde te verdedigen, het vele kopwerk, meezijn in het lopen, het mentaal zware parcours, de Beermile en de Hel…

“Het enige probleem is, de Hel is uitverkocht, dus moet ik daar nog een oplossing voor vinden, al weet ik nog niet of ik echt ga starten,” besluit Seppe het interview met een knipoog. Wij zijn ervan overtuigd dat de wildcard voor de vice-wereldkampioen klaar ligt in Kasterlee, waar ze sinds afgelopen week inderdaad de inschrijvingen volledig zagen vollopen en ondertussen staan er al ruim vijftig atleten op de wachtlijst.