Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Iconische beelden van een pittige T3-wedstrijd in Nisramont
Nieuws

Iconische beelden van een pittige T3-wedstrijd in Nisramont

De T3 manche in Nisramont is er eentje die de deelnemers niet licht gaan vergeten. Met dank aan de weersomstandigheden en het parcours werd het een wedstrijd voor echte punchers. Motomediateam trotseerde ook de omstandigheden en zorgde alweer voor iconische beelden van deze pittige sprinttriatlon. Met excuses overigens van yours truely voor de af en toe wat nasale klanken en schorre keel bij de voice over. Ook wij kwamen niet ongeschonden terug uit Nisramont. Geniet nogmaals mee van de eerste T3 zege van Tim Van Hemel en alweer een ploegzege, de vierde op rij, van Atriac Antwerpen…