Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Club40Kona verkent De Muur op 15 april
Hawaii

Club40Kona verkent De Muur op 15 april

Club40Kona parcoursverkenning Geraardsbergen

De #BelgianClub40Kona blijft niet bij de pakken zitten. Bruce en zijn vrienden hebben een tweede sportieve bijeenkomst voorzien en het ziet er naar uit dat er dit keer veel meer dan zeven triatleten bij zullen zijn. Plaats van afspraak wordt provinciaal domein De Gavers van waaruit eerst de Congoberg en dan de Muur van Geraardsbergen worden verkend, oftewel het fietsparcours van de Skoda Challenge Geraardsbergen. Deze keer verwacht de Club40Kona ook extra vrouwen met naast Cai Lesaffer ook Stefanie Adam en Annick Vande Kerckhove. Ook Gijs Van Ranst sluit aan en Bruce onderhandelt met de broers Veldeman om hen ook mee naar de Muur te krijgen…

Club40Kona staat in het teken van 40 jaar wereldkampioenschap Ironman in Hawaii, maar vooral van nog meer beleving bij de Belgen. Wij brachten met 3athlon.be, Sportoase en Bioracer vorig jaar de Belgen al massaal samen tijdens de Nations Parade, allemaal uitgedost in het exclusieve Team Belgium t-shirt. Met Club40Kona gaan we nog een stap verder. Al vanaf de voorbereiding brengen we de Belgische Ironmannen en vrouwen samen om ervaringen uit te delen, tips en trics te krijgen, samen te trainen… Iedereen die gekwalificeerd is voor Hawaii is welkom, maar ook de triatleten die de ambitie hebben om in 2018 (of later) deel te nemen in Kona of die in eerdere edities de trip naar het mythische Big Island maakten. Afspraak zondag 15 april om 9 uur aan De Gavers waar twee rondes van 45 km gefietst worden op het parcours van de Challenge zodat je al kan wennen aan de Congoberg, de Vesten en de Muur. Aan het slot maken de triatleten een lus naar T2 en afsluiten doen we met koffie en mattentaarten 🙂