Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Nederlands kampioen in Belgische kledij!
Nieuws

Nederlands kampioen in Belgische kledij!

IMG_0179
Jonathan Wayaffe schittert in de nieuwe uitrusting

DECCA Sportswear, het sportkledij bedrijf uit Zottegem en Squadra Triathlon, het topteam uit Eindhoven slaan vanaf 2018 de handen in elkaar. Voortaan zullen de winnaars van de Eredivisie te zien zijn in een nieuwe tenue dat ontwikkeld is door het Belgisch bedrijf.

Dat DECCA zich volledig stort in de triatlon sport mag geen verrassing heten. Heel wat topteams en breedte sportclubs met jeugdwerking in België prijken inmiddels met het gekende logo op de borst. Daarnaast legt het bedrijf nu ook volop de focus op de Nederlandse markt. Door Squadra aan hun klantenlijst toe te voegen slaat DECCA meteen een grote vis aan de haak. Het team uit Eindhoven is een van de grootste teams dat op Nederlandse grond actief is en kaapte vorig jaar de Eredevisie-titel weg.

Squadra is een vast begrip binnen de Nederlandse triatlonwereld. Het topteam bestaat uit een gezonde mix van Nederlandse en Belgische topatleten en streeft er ieder jaar naar mee te dingen om de eindzege van de Eredivie. Met Marco Van Der Stel, Menno Koolhaas en landgenoten Jonathan Wayaffe, Neal Van Vaerenbergh en Tim Van Hemel in de rangen is dit een logische ambitie met als ultieme droom ooit één of meerdere atleten klaar te stomen om een felbegeerd olympisch ticket te bemachtigen.

decca

Na de Eurocycling XP beurs in Maastricht in oktober vorig jaar kwamen de eerste verkennende gesprekken tussen beide partijen tot stand. Het gevolg hiervan is een akkoord tussen Decca en Squadra die vanaf nu samen verder zullen timmeren aan hun weg naar de absolute triatlontop. Met de Belgische aangang in de rangen en de partnerships met DECCA en RIDLEY Bikes kunnen we stellen dat er meer en meer een Belgische wind waait binnen dit Nederlandse topteam.