Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
In beeld: Marten Van Riel in de aanval in Grand Final (video)
Nieuws

In beeld: Marten Van Riel in de aanval in Grand Final (video)

Gold Coast MArten video

Het was genieten dit weekend van de WTS Grand Final en vooral dan van de aanvallen van Marten Van Riel op de fiets. Na het verslag van de laatste manche van de World Triathlon Series en de reactie van Marten na alweer een mooi ‘Van Rielke’ gedaan te hebben, kan je nu nog eens nagenieten aan de hand van de after race movie van Gold Coast. En die van de vrouwen hebben we er ook nog als extraatje bij gezet… En let vooral ook eens in het begin van het filmpje bij de mannen op dat gigantische gevecht bij de boeien met de DSQ van onder andere Alistair Brownlee te gevolg…