Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
“Ik kan het zelf niet geloven” – Bart Aernouts 2de in Ironman Hawaii

“Ik kan het zelf niet geloven” – Bart Aernouts 2de in Ironman Hawaii

Bart Aernouts interview

We kregen de zilveren Bart Aernouts vlak na zijn finish te spreken in Kona. En hij kon het zelf nauwelijks geloven. “Ik heb vaak op Alii Drive gelopen, maar het gevoel is nooit zoals vandaag geweest. Ik moest mezelf op verschillende plaatsen knijpen, ik kon het niet geloven.” Eerder deze week hadden we het met Bart over de perfecte dag in Kona. “Vandaag was heel dicht bij de perfecte race,” aldus Bart. Geniet van het eerste post-race interview van de vice-wereldkampioen Ironman!