Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

By using our website, you agree to the use of our cookies.
“Ik lag bij Energy Lab nog 15de” – Tine Deckers 21ste IM Hawaii

“Ik lag bij Energy Lab nog 15de” – Tine Deckers 21ste IM Hawaii

1 Tine Deckers tevreden met goeie race in Hawaii YouTube

Tine Deckers lag er languit bij toen we haar na haar 21ste plaats in het WK Ironman in Hawaii spraken. Ze had het over een “brutal race”. En ze was tevreden met de manier waarop ze haar wedstrijd ingedeeld heeft, al kwamen er in de slotfase nog een paar atletes over om haar net uit de top-20 te houden. Een mooi interview in de post race zone met onze enige Belgische pro bij de vrouwen… “Ik lag bij Energy lab nog in 15de positie, maar ja, vanaf daar moet het nog gebeuren he…”