Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

By using our website, you agree to the use of our cookies.
EK halve triatlon Ibiza uitgesteld en fietsen ingekort
Overvloedige regen op het EK in Ibiza (foto: Multisport Festival Ibiza)
Nieuws

EK halve triatlon Ibiza uitgesteld en fietsen ingekort

Overvloedige regen op het EK in Ibiza (foto: Multisport Festival Ibiza)
Overvloedige regen op het EK in Ibiza (foto: Multisport Festival Ibiza)

Het zit de organisatie van het EK Multisport festival in Ibiza niet mee deze week. Nadat eerder deze week de age group wisselzone door een korte, hevige storm opnieuw moest opgebouwd worden, krijgen ze vandaag opnieuw te kampen met slecht weer. Door overvloedige regenval is de start van het EK halve triatlon uitgesteld met anderhalf uur naar 15 uur. Bovendien wordt het fietsen ingekort naar 1 ronde van 45 km, al wordt die beslissing pas om 14 uur definitief bevestigd… Diego Van Looy, Alexandra Tondeur en Charlene Ottevaere zijn de drie Belgische elite atleten aan de start straks, en Charlene twijfelde al of ze haar wetsuit wel zou uittrekken: