Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Geert Lauryssen wint modderige cross duatlon Wuustwezel
Geert Lauryssen sterkste in zware editie cross duatlon Wuustwezel (foto: Chris Hofkens)
Multisports

Geert Lauryssen wint modderige cross duatlon Wuustwezel

Geert Lauryssen sterkste in zware editie cross duatlon Wuustwezel (foto: Chris Hofkens)
Geert Lauryssen sterkste in zware editie cross duatlon Wuustwezel (foto: Chris Hofkens)

Sinds zijn terugkeer van het WK Xterra in Maui zit de conditie van Geert Lauryssen in stijgende lijn. Zondag won hij voor eigen volk de cross duatlon van Wuustwezel, zijn vierde cross duatlon zege op rij dit seizoen. Twee weken voor de Hel van Kasterlee bewees ook hij klaar te zijn voor het duel met Seppe Odeyn.

In de 4 km lopen, 22 km mountainbiken en 2 km lopen was Geert Lauryssen duidelijk een klasse te sterk. Hij won voor eigen volk voor de achtste keer op rij. Lander Sels klopte Mathias Cloostermans voor de tweede plaats en verstevigt zijn leiderspositie in het Hammer Nutrition Cross Duatlon circuit. 

Het parcours lag er door de regen zwaar bij, ook de befaamde Voeze-berg… “Ik ben blij met mijn achtste zege op rij in Wuustwezel,” vertelde Geert. “Het parcours was nog leuker dan anders en eindelijk was er weer eens wat modder.”