Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
“Ik teken zeker voor een medaille op de relay, met een individuele erbij” – Jelle Geens ambitieus in Gare Centrale
Gare Centrale

“Ik teken zeker voor een medaille op de relay, met een individuele erbij” – Jelle Geens ambitieus in Gare Centrale

DSC04716

Week 2 van ‘Gare Centrale’ waar deze keer Jelle Geens in de sofa tegenover onze reporter plaatsneemt. Snelle Jelle kijkt er met een voldaan gevoel terug op zijn eerste World Cup zege en dat in eigen land. Maar ook wordt snel de blik naar voor geworpen richting dat grote doel dat er binnen twee jaar aankomt… “Ik besef dat ik nog die grote stap moet zetten maar ik geloof zeker in mijn kunnen, is het nog niet in Tokyo dan moet ik tegen Parijs die aansluiting met de top gemaakt hebben,” spreekt Jelle met een grote honger over komende jaren. Als leerling industrieel ingenieur wordt er ook gesproken over het leven als ‘niet-atleet’ waarin ook ambitie en passie de kernwoorden zijn. Een leven vol met gerealiseerde maar vooral nog te volbrengen doelen…

Het eerlijk en volledig interview: