Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
‘Eens het realisme verdwijnt stop ik ermee… Daarom blijf ik zo hard verder werken.” – Valerie Barthelemy rechtuit in Gare Centrale
Gare Centrale

‘Eens het realisme verdwijnt stop ik ermee… Daarom blijf ik zo hard verder werken.” – Valerie Barthelemy rechtuit in Gare Centrale

DSC04712

In deze volgende aflevering van ‘Gare Centrale’ schotelt Gert-Jan aan Valerie Barthelemy een resem vragen voor. De ‘rookie’ van de ‘Belgian Hammers’ gaat geen vraag uit de weg en etaleert ook haar torenhoge ambities. “Wanneer de objectieven niet meer haalbaar zijn, dan stop ik er mee,” aldus Valerie. Maar al snel vult ze aan met veel verbetenheid: “Maar ik doe deze sport zo graag dat ik mezelf dan ook verplicht om hard te blijven werken, stoppen… dat is het laatste wat ik wil en ook zal doen!” Valerie slaagde erin in korte tijd om een vaste waarde te worden binnen het viertal en had zo ook een belangrijk aandeel in de bronzen medaille op de Europese Spelen. “Eenmaal in Glasgow, toen ik alle camera’s en media zag rondlopen realiseerde ik mij dat ik het geschopt had tot dit grote evenement. Hier had ik een jaar voordien niet durven aan denken…”

Een rechtuit en spontaan interview: