Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Challenge Geraardsbergen breidt uit met short team relay
Nieuws

Challenge Geraardsbergen breidt uit met short team relay

Terwijl de inschrijvingen voor de halve triatlon in de Skoda Challenge Geraardsbergen goed blijven lopen, voegt de organisatie een extra wedstrijd toe aan het programma. Het doel van de Short Team Relay is om meer mensen te laten kennismaken met de triatlonsport.

Op 16 juni 2019 gaat voor de derde keer de Challenge triatlon van Geraardsbergen door, een wedstrijd over de halve afstand die deel uitmaakt van het na Ironman tweede grootste internationale circuit. Daarin wordt er 1900 meter gezwommen, 90 km gefietst en 21 km gelopen.

Voor mensen die toch een keer van de sport willen proeven maar de afstanden te veel vinden, kunnen nu deelnemen met drie triatleten die zich aan de Short Team Relay wagen. De zwemmer moet 750 meter afwerken, de fietser mag iets langer aan het werk voor 50 km (inclusief De Muur) en de loper sluit af met 7 km lopen.

Inschrijven voor het nieuwe onderdeel kan vanaf nu op de website van Skoda Challenge Geraardsbergen.