Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

By using our website, you agree to the use of our cookies.
Triatlonteam AdApp schenkt cheque aan goede doelen
Nieuws

Triatlonteam AdApp schenkt cheque aan goede doelen

Team AdApp is het triatlon team rond Dominic De Caluwe, een van de 5 startende atleten van het eerste uur bij SMO. Ondertussen is hij als trainer zijn eigen weg gegaan, met zijn endurance team A different Approach. Daarbij koppelen ze de sportieve prestaties aan het goede doel. In 2018 haalden ze meer dan 6.000 euro bijeen voor goede doelen Kinderkankerfonds en Studio Nona.

Ook in 2018 wisten de leden van  Endurance team A different Approach hun filosofie waar te maken. Naast hun uitzonderlijke sportieve prestaties, onder meer een kwalificatie voor het wereldkampioenschap Ironman in Hawaï op 12 oktober 2019, hebben ze opnieuw een heel royaal bedrag overgemaakt aan hun vooropgestelde goede doelen. 

Op donderdag 28 december stond een afvaardiging van Team AdApp, met initiatiefnemer Roald Leijnen, vol trots op het secretariaat van het Kinderkankerfonds waar een cheque van 4.161€ voor het KKF en een cheque van 2.239€ voor studio Nona met heel veel voldoening en namens het volledige team werden overhandigd. Na de succesvolle jaren 2017 en 2018 koppelen ze ook in 2019 het letterlijke groot (sport)hart aan het figuurlijke voor bovenstaande maatschappelijke doelen.

Boegbeeld van het team is trainer Dominic De Caluwe, die zich onlangs na tien jaar opnieuw kwalificeerde voor Hawaii, zoals u bij ons kon lezen. Het team bestaat in 2019 uit dertig leden die verschillende sporten voor hun rekening nemen. Meer informatie over Team AdApp vind je op hun website.