Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Vooruit met de geit
Valerie Barthelemy en Claire Michel in Fuerteventura (foto: Taylor Spivey)
Foto van de Week

Vooruit met de geit

Wat doe je als je op stage tijdens een lange fietsrit met een lekke band te maken krijgt? Dan ga je op zoek naar alternatief vervoer. Hard zal het niet vooruitgegaan zijn met de geit van Valerie Barthelemy en Claire Michel. Ondanks de lekke band zat de sfeer alleszins al goed. Val en Claire bereiden zich momenteel met hun trainingsgroep van Paulo Sousa in Fuerteventura voor op het 2019 triatlon seizoen. Amerikaans triatlete Taylor Spivey was ook mee en zorgde voor deze leuke Foto Van De Week. En voor 2019 hebben we voor Claire en Valerie inderdaad maar een advies: ‘Vooruit met de geit’…