Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Triathlon Hydratatie e-book gratis te downloaden
Hydratatie is belangrijk in triatlon (foto: James Mitchell)
Extra

Triathlon Hydratatie e-book gratis te downloaden

Hydratatie is een van de belangrijkste aspecten voor triatleten in wedstrijd en op training. Samen met hun vernieuwde Isotone dranken brengt Hiddit nu een overzichtelijk e-book, vol met tips over triathlon hydratatie. De belangrijkste tip die ze meegeven, is om je zweetverlies te meten…

Of je er nu voor traint of effectief aan triatlon doet, je bent met gemak een tijdje onderweg om je training of wedstrijd af te werken. En zoals veel triatleten ga je daarbij flink wat zweet laten, al is dat voor iedereen een uniek gegeven. Daarom spitst Hiddit zich dan ook toe in zijn nieuwste Triathlon Hydratatie E-book op hoe je je zweetratio kan meten. Je krijgt ook tips hoe je het vochtverlies kan aanvullen.

  • Waarom is hydratatie nu effectief zo belangrijk?
  • Hoe stel ik een goede hydratatie strategie op?
  • Wat is een zweetratio en hoe bereken ik die?
  • Hoe kies ik een goede sportdrank voor tijdens trainingen en races?

Rep je naar de site van Hiddit en download het e-book nu, het is volledig gratis. En profiteer ondertussen ook van de lopende aanbieding op de vernieuwe Hiddit Isotone dranken. Bij een bestelling van meer dan 50 euro van eender welk Hiddit-product, krijg je een bus gratis. Bestellen kan je hier. Wij kunnen je alvast de Vegan-repen aanraden.

De nieuwe Isotone drank is op volledig natuurlijke basis, zonder toegevoegde kleurstoffen. Het is PH-neutraal en dus ook goed voor de tanden. En bovenal is het vlot te verteren. Met zijn hoge sodium en electrolyten gehalte, is het wetenschappelijk bewezen dat het je uithouding bevordert. Binnenkort gaan wij de nieuwe isotone dranken en hun smaken hier uitgebreid testen, dus stay tuned!

Eerder lanceerde Hiddit ook al het grote voedingshandboek voor triatleten in de zomer. Dat e-book werd bij ons al meer dan duizend keer gedownload.