Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
De echte Tom en Lore…
Tom Mets en Lore Vanclooster, nu echt een triatlonkoppel (foto: Bemovi)
Foto van de Week

De echte Tom en Lore…

Vergeet de boekskes, vergeet Tom Boonen en zijn Lore… Sinds vorige week zijn de echte Tom en Lore bekend 🙂 Jawel, het sympathieke triatlonkoppel Lore Vanclooster en Tom Mets heeft definitief ja tegen elkaar gezegd. Zoals we zaterdag al schreven in onze Pain Cave aflevering, helpt het om als triatlete met een triatleet getrouwd te zijn om gemakkelijker compromissen te sluiten. Relatie-advies in de Foto Van De Week, meer moet dat niet zijn 🙂

De Kalgirls met Lore Vanclooster (foto: Bemovi)

Tom krijgt er overigens een mooie schoonfamilie bij… De Kalgirls waren massaal aanwezig om Lore in de echt te zien treden. En wij zijn vooral benieuwd wie van die Kalgirls het bruidsboeket heeft opgevangen 😉