Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Zo kan een echte triatlon auto er uitzien…
Opvallend

Zo kan een echte triatlon auto er uitzien…

Gisteren brachten we het nieuws dat Hyundai zijn compacte SUV Kona uitbreidt met een Iron Man editie. Helaas heeft die wagen niks met onze geliefkoosde sport te maken maar alles met de Iron Man superheld van Marvel. In 2017 was er wel een automerk dat helemaal inspeelde op de triatleten: Zie hier de Kia Niro:

De Kia Niro werd in 2017 als concept car voorgesteld. Achteraan ruimte om de fiets te laden en te bevestigen, met de nodige ruimte om al je materiaal in op te bergen. De auto had maar 1 stoel, voor de bestuurder, want rechts was er ruimte voor loopschoenen, zwem-materiaal en nutrition.

Helaas is het bij een concept car gebleven, maar deze hadden ze zo mogen leveren aan ons… Maar dan wel met een oranje toets 😉