Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Herentals krijgt toch zijn duatlon in 2019
Duathlon

Herentals krijgt toch zijn duatlon in 2019

Het nieuws dat Herentals zijn Herentals Duatlont kwijtspeelde binnen het kader van de Herentals Fietst en Feest na-Tour criterium week in augustus, kwam hard aan. Gelukkig komt het Technical-Heylen Vastgoed Triatlon Team nu met goed nieuws. Op zondag 15 september komt er dan toch een duatlon in Herentals…

Einde duatlon Herentals Fietst & Feest

Op 14 januari maakte Technicel-Heylen Vastgoed Triatlonteam, de organisator van de jaarlijkse duatlon tijdens ‘Herentals Fietst & Feest’, via haar website bekend dat er geen volgende editie van de duatlon meer zou komen tijdens ‘Herentals Fietst & Feest’. Een rationele beslissing van Herentals Fietst & Feest die met veel spijt in het hart werd genomen. De organisatie achter de duatlon bleef echter niet bij de pakken zitten en zocht verder naar alternatieven om de wedstrijd alsnog te kunnen laten plaatsvinden.

Van centrum naar Sport Vlaanderen Herentals

Dat dit alternatief niet lang op zich liet wachten, werd een maand na de eerste aankondiging reeds duidelijk. Technicel-Heylen Vastgoed Triatlonteam en FROS Multisport Vlaanderen, de organisator van onder meer ‘Ons Bedrijf is Triactief’, het BK Kubb en de Bobbejaanlandtrail, slaan in 2019 de handen in elkaar voor de organisatie van een vernieuwde duatlon in Herentals.

Het centrum van de stad wordt op 15 september ingeruild voor het domein van Sport Vlaanderen en haar aanpalende prachtige natuur. ‘Het ideale decor voor een duatlon!’ klinkt het bij beide partijen.

In 2015 deed onze hoofdredacteur nog mee aan de wedstrijd van Herentals Duatlont.