Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Zwemmen met de Polar OH1+
Extra

Zwemmen met de Polar OH1+

Polar, al veertig jaar toonaangevend in draagbare sport- en fitnesstechnologie, introduceerde eind maart de Polar OH1 +, een optische hartslagmeter die geschikt is voor een breed scala sporten. Ideaal dus voor jullie omnitsporters!

OH1+ vs OH1

De Polar OH1 konden we zelf in het verleden al uitgebreid uittesten en van een review voorzien. Nu komt Polar met het OH1+ product pakket op de proppen waar bij de OH1 sensor nu ook riemclip is toegevoegd om aan de zwembril te bevestigen. Zorgeloos zwemmen met hartslagmeeting is dus niet langer een utopie meer. Natuurlijk wordt nog altijd de armriem meegeleverd zodat je de sensor nog steeds op je boven – of onderarm kan dragen. De connectie met je sporthorloge of smartphone tijdens of na de training is nog verzekerd via het Ant+ of Bluetooth systeem die binnenin de sensor zijn verwerkt.

Klik hem op je zwembril

Het Polar OH1 + productpakket bevat een riemclip voor een zwembril, voor zorgeloos gebruik in het zwembad. Als je in het zwembad bent, doe je de Polar OH1 in de clip aan je bril. De OH1 blijft op zijn plaats langs je slaap, zodat jij je kunt concentreren op het zwemmen. Wij zijn alvast benieuwd om er komende maanden mee in het water te duiken!