Tijdens de opnames voor Gare Centrale werd er een lunch voorzien. Niet zomaar een broodje met beleg, maar een waar feestmaal van aperitief tot dessert. To set the mood… En wie anders dan onze foodie Ien Vitse was de ideale persoon om onze toppers al dit lekkers voor te schotelen! Komende week worden alle recepten die toen op tafel stonden één voor één aan jullie voorgeschoteld, geen excuses meer dus om het aankomende Paasweekend gezond door te komen!

Blijf vanaf morgen dus zeker op post en dan bestoken we je jullie deze paasvakantie met het ene na het andere gezonde en heerlijk topgerecht. Zo zal een gezond aperitief aan bod komen en zullen pompoen, spinazie en broccoli bewijzen dat ze de perfecte basis kunnen vormen voor een uitgebreid meergangen dinner. Ook voor de fans van zoetigheden onder ons zal het dessert niet geschrapt worden. Valerie, Claire, Marten en Jelle konden het alvast smaken en jullie vast en zeker ook!
3athlon.be op Strava
Jogclub Herent Podcast
3athlon.be op Instagram
Volg 3athlon.be
FVDW
Genieten van triatlon en trainingen in open lucht… Bart Aernouts in Florida
Zondagmiddag Belgische tijd begint Bart Aernouts aan de derde triatlon-wedstrijd van zijn Amerikaanse drieluik met de 70.3 Ironman Florida in…
Video: 3athloncafe met Jelle Geens
- De Dolfijn sluit aan bij Amsterdams Talent-programma
- Remco Grasman gewelddadig van tijdritfiets beroofd: “Ik verkeerde in psychische shock’
- Tri Hard Series brengt zwemtocht Huizen terug, wel aangepaste vorm
- Vier Nederlandse pro’s aan start sterk bezette Challenge Gran Canaria
- SLT Arena Games Rotterdam in cijfers: hartslagen, snelheden, wattages en meer