Tijdens de opnames voor Gare Centrale werd er een lunch voorzien. Niet zomaar een broodje met beleg, maar een waar feestmaal van aperitief tot dessert. To set the mood… En wie anders dan onze foodie Ien Vitse was de ideale persoon om onze toppers al dit lekkers voor te schotelen! Komende week worden alle recepten die toen op tafel stonden één voor één aan jullie voorgeschoteld, geen excuses meer dus om het aankomende Paasweekend gezond door te komen!
Blijf vanaf morgen dus zeker op post en dan bestoken we je jullie deze paasvakantie met het ene na het andere gezonde en heerlijk topgerecht. Zo zal een gezond aperitief aan bod komen en zullen pompoen, spinazie en broccoli bewijzen dat ze de perfecte basis kunnen vormen voor een uitgebreid meergangen dinner. Ook voor de fans van zoetigheden onder ons zal het dessert niet geschrapt worden. Valerie, Claire, Marten en Jelle konden het alvast smaken en jullie vast en zeker ook!
Volg 3athlon.be
Jogclub Podcast
FVDW
Zorgt Taylor Knibb voor nieuwe triatlontrend of had ze koude handen in 70.3 Ironman Oceanside?
Video: Indoor Triatlon Lievin
- Twee Nederlandse vrouwen in top twintig loodzware Marathon des Sables
- Pim van Diemen naar mooie tiende plaats Challenge Gran Canaria
- Richard Murray zevende bij World Triathlon Cup Wollongong
- Rachel Klamer vierde bij World Triathlon Cup Wollongong
- Overvol wedstrijdweekend op komst: Nederlandse topatleten racen overal ter wereld