Tijdens de opnames voor Gare Centrale werd er een lunch voorzien. Niet zomaar een broodje met beleg, maar een waar feestmaal van aperitief tot dessert. To set the mood… En wie anders dan onze foodie Ien Vitse was de ideale persoon om onze toppers al dit lekkers voor te schotelen! Komende week worden alle recepten die toen op tafel stonden één voor één aan jullie voorgeschoteld, geen excuses meer dus om het aankomende Paasweekend gezond door te komen!

Blijf vanaf morgen dus zeker op post en dan bestoken we je jullie deze paasvakantie met het ene na het andere gezonde en heerlijk topgerecht. Zo zal een gezond aperitief aan bod komen en zullen pompoen, spinazie en broccoli bewijzen dat ze de perfecte basis kunnen vormen voor een uitgebreid meergangen dinner. Ook voor de fans van zoetigheden onder ons zal het dessert niet geschrapt worden. Valerie, Claire, Marten en Jelle konden het alvast smaken en jullie vast en zeker ook!
Road To Marbella
Jogclub Podcast
- Triathlon Canyon kanon Mathieu van der Poel weer stapje dichterbij?
- 3athlon Praat #310 – Historische Menno Koolhaas, bizarre T100 Dubai en enerverende wijzigingen IM WK-kwalificaties
- Jan Frodeno vraagt Marten van Riel: ‘Leert Ironman je tot acht te tellen?’
- Menno Koolhaas oppermachtig: ijzersterke winst Ironman Arizona, bizar snelle tijd, slot WK Ironman Kona
- Barbara de Koning sluit World Triathlon Cup seizoen af met vijfde plaats Florianopolis























