Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Alles draadloos, behalve de rits van onze trisuits…
Extra

Alles draadloos, behalve de rits van onze trisuits…

Wat als de rits achteraan je trisuit geen koordje heeft, maar toch zeer goed sluit en makkelijk te openen is? Enkele weken geleden deden we de aankondiging dat Bioracer de nieuwe hofleverancier zou worden voor de 3athlon.be kledij. Het is in dat kader dat we diezelfde dag op Instagram een poll lanceerden over de ritsen op de rug van trisuits. Wij wilden van jullie weten of je zonder koordje kon leven…

Wat wij dachten dat een open goal zou zijn, blijkt voor twee derde van onze volgers toch niet zo evident te zijn. “Hoe minder stof, hoe beter” is een motto dat we niet enkel voor lingerie hanteren, maar onze atleten zijn schijnbaar fan van het koordje. Het heeft inderdaad zijn voordelen, eenvoudig te openen tijdens een wedstrijd, maar wat als het verstrikt geraakt in de rits van de wetsuit? Geloof ons, tot scha en schande hebben we dit aan de lijve ondervonden tijdens de Zwintriatlon.

Bioracer brengt het beste van de twee werelden samen: een rits op de rug, zonder koordje én te openen door iemand met normale schouderflexibiliteit.

Het geheim van het succes zit in het lipje bovenaan de rits en is simpel. Duw je het lipje naar beneden, dan zit de rits geblokkeerd en gaat deze niet open. Duw je het lipje naar boven, dan kan de rits open getrokken worden door het pak opzij te trekken. Niet als een halvegare met je hand achter je rug zitten zoeken naar dat koordje en geen gefriemel meer om je koordje op te kunnen bergen…