Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
The Mean Green Machines tussen 93 Belgen in Mallorca
Foto van de Week

The Mean Green Machines tussen 93 Belgen in Mallorca

Terwijl in de 111 van Bilzen zondag 100 km gefietst wordt en volgende week de halve triatlon van Leuven op het programma staat, kiezen 93 Belgische triatleten er voor om in de 70.3 Ironman van Mallorca te starten. U leest het goed, 93 Belgen. Onder hen ook drie mannen in een opvallende groene gestreepte uitrusting. Pierre Clam, Alan Carlier en CEO Michael Schouwaerts zelf verdedigen de kleuren van het Sportoase Triatlon Team. Goed voor de Foto Van De Week een dag voor de wedstrijd. Maar zij zijn niet de enige straffe Belgen…

Ski-topper Kim Vanreusel aan de start

Tussen de 93 Belgen vinden we heel wat bekende namen. Wat dacht u bijvoorbeeld van het grootste Belgische talent op skilatten: Kim Vanreusel? De beste Belgische skister van dit moment start in de F18 categorie. Wij zijn zeer benieuwd of ze een snellere tijd gaat neerzetten dan papa Koen Vanreusel die in de M50 categorie start. Nog bij de vrouwen is het uitkijken of Liesbeth Leysen na haar twaalfde age group zege op rij in Marbella nu nummer 13 pakt in Mallorca. En Leen Vanden Daelen verwachten we ook mee voorin haar categorie.

The next generation: Jonas, Thomas en Gregory

Bij de mannen kijken we uit naar debutant Jonas De Wachter en Thomas Jurgens, twee jonge talentrijke kerels die de stap zetten naar de lange afstand. Ook Gregory Berghmans staat aan de start bij de M25, een categorie waarin de Belgen sterk vertegenwoordigd zijn. Met Bart Becquart, Adje Siemons, Hans Feryn, Rodolphe Von Berg en Norbert Hallemeesch zijn er nog een paar Belgen die voor een age group podium in aanmerking komen en dan vergeten we er wellicht nog een paar…

Succes aan alle Belgen. Zaterdag beginnen ze eraan vanaf 7u55 aan Port D’Alcudia. Je mag bij ons zaterdag een uitgebreid verslag verwachten van de 70.3 Ironman Mallorca.