Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Wahoo Elemnt ROAM
Extra

Wahoo Elemnt ROAM

Met de Wahoo ELEMNT ROAM is er een nieuw item in de ELEMNT-collectie. Op 20 mei was het voor de partners dan ook verzamelen geblazen in de gebouwen van Bike Valley in Beringen waar het nieuwste familielid werd voorgesteld en vooral: uitgetest! Ook wij waren van de partij om voor het eerst kennis te maken met deze gloednieuwe GPS-fietscomputer.

Geen verandering alvast in het gebruiksgemak die Wahoo bij zijn fietscomputers hanteert: de gekende app gebruiken, linken met de nieuwe ROAM en klaar! De ROAM volledig instellen naar onze persoonlijke voorkeur is voor wanneer we terug thuis zijn maar dat is vliegensvlug gebeurd.

Gorilla en kleuren

Deze nieuwe GPS bevat nu een kleurenscherm waardoor navigeren nog duidelijk wordt. De gekende led’s zijn nog steeds aanwezig die je kan instellen naar persoonlijke voorkeur (gemiddelde snelheid, hartslag of wattages) en ook bij de fietsnavigatie spelen ze een zeer belangrijke rol. Het 2.7″ scherm is nu ook voorzien van een Gorilla Glas dat moet zorgen voor minder weerspiegeling en waardoor je de gegevens nog beter kan zien.

Slimmere navigatie

Misschien wel het belangrijkste wat deze ROAM van zijn voorgangers onderscheidt is de fietsnavigatie. Vanaf nu hoef je niet meer perse de app op je smartphone gebruiken als ’tussenpersoon’ om aanpassingen aan te maken maar kan je nu rechtstreeks op je computertje aanpassingen aanbrengen. Ook de ‘Back To Start’ functie is een stevige verbetering waardoor je nu effectief de kortste route richting het startpunt kan nemen wanneer je voelt dat het beste eraf is of omdat je net zo snel mogelijk bij het beginpunt van de route wil zijn en kan beginnen aan je geplande traject.

https://www.instagram.com/p/Bx1uQrohgbE/

Ontdekken

In een notendop waren dit de belangrijkste nieuwigheden van de Wahoo ELEMNT ROAM maar ongetwijfeld is er meer dan dat… Vanaf nu kunnen we zelf op pad met dit nieuwe item om jullie binnenkort van meer info te voorzien!

In de doos: ELEMNT ROAM, Out-Front Mount, Stem Mount, Snelstart gids Prijs:  €349,99