Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Claire Michel: “Ik wist dat er goeie lopers in de kopgroep zaten, heb mijn best gedaan”
Claire Michel op het EK in Weert (foto: 3athlon.be/Tom Verelst)
Nieuws

Claire Michel: “Ik wist dat er goeie lopers in de kopgroep zaten, heb mijn best gedaan”

Op het Europees kampioenschap triatlon is Claire Michel diep gegaan, dat blijkt uit de reactie van de Belgische triatlete na haar bronzen medaille in Weert. Ze moet eerst een paar keer naar adem happen alvorens ze onze vragen kan beantwoorden. “Het blijft lastig hé… Ik wist dat er snelle lopers in ons groepje zaten, maar ik heb mijn best gedaan.”

“Ik ben sowieso blij,” vertelde Claire Michel. “Ik ben nog niet op mijn top-top niveau in het lopen, maar dat komt wel weer.” Ontgoocheld is ze niet. “Nee, het wordt elk jaar beter. Twee jaar geleden vijfde, vorig jaar vierde en nu derde, er is nog marge. Stap per stap,” lacht ze. “Maar het was zwaar, erg zwaar.”

Nu volgt een dag recuperatie en dan zondag knallen met de Belgian Hammers. “Nu zo snel mogelijk wat recupereren en morgen ga ik natuurlijk de mannen aanmoedigen. En zondag zullen we zien, we gaan ervoor in de Mixed Team Relay.” Claire heeft het parcours nu al ervaren. Is het iets voor de Hammers? “Alle wedstrijden zijn voor de Belgian Hammers,” besluit een lachende Claire.