Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Alexis Krug kijkt uit naar The Championship: “Genieten en de ogen de kost geven middenin dit indrukwekkend veld”
Foto 3athlon.be Gert-Jan D'haene
Nieuws

Alexis Krug kijkt uit naar The Championship: “Genieten en de ogen de kost geven middenin dit indrukwekkend veld”

Met Alexis Krug krijgen we een tweede landgenoot bij de PRO atleten aan de start. Alexis greep met een vierde plaats vorig jaar in Sardinië zijn startticket voor The Championship maar beseft dat deze wedstrijd met dit deelnemersveld toch andere koek is. Niettemin aast onze Belgische Kampioen op de halve afstand op een mooie prestatie in misschien wel zijn laatste wedstrijd in de Nationale driekleur, tenzij hij binnen twee weken in Geraardsbergen erin slaagt de titel te verlengen. Maar eerst Samorin dus…