Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Belgen klaar voor hun Championship
Laatste dag voor de Belgen de Championship (Foto's 3athlon.be -Gert-Jan D'haene)
Nieuws

Belgen klaar voor hun Championship

Met een ‘Belgian Moment’ kwamen alle landgenoten samen daags voor hun grote wedstrijd. Onze partner Mojid Bands toverde hun expo stand om tot een ware ‘Belgian House’ waar alle Belgen terecht konden voor een drankje, een gezellige babbel en nog belangrijker: een waar groepsgevoel!

Met 46 hebben ze zich gekwalificeerd voor ‘The Championship’ en bijna allemaal zijn ze dan ook aanwezig in Samorin. Een mooi getal die we als grote fan van deze geliefkoosde sport niet zomaar voorbij konden laten gaan dus gingen we naar analogie zoals de Ironman van Hawaii aan het werk om even het groepsgevoel nog extra aanwakkeren. Het resultaat van die fijn moment legde onze reporter ter plaats vast op beeld.

Meteen na ‘The Belgian Moment’ trokken alle atleten meteen richting de wisselzone want daar gingen de deuren open van de wisselzone open. De bolides staan vanaf nu een hele nacht op rust…