Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Pieter Heemeryck klaar voor The Championship: “Alle scenario’s zijn mogelijk, winnen dus ook…”
Pieter Heemeryck is in Samorin voer voor de pers (Foto 3athlon.be - Gert-Jan D'haene)
Nieuws

Pieter Heemeryck klaar voor The Championship: “Alle scenario’s zijn mogelijk, winnen dus ook…”

Zondag staat voor Pieter Heemeryck een van zijn grootste doelen dit seizoen op het programma. Voor de derde keer op een rij is Heemeryck erbij en met een zesde en en vierde plaats tekende hij steeds voor een verbluffend resultaat. Een stap beter zou meteen een podium betekenen en dat is iets gezien zijn recente resultaten zeker geen utopie.

Pieter aan het woord in Samorin (Foto 3athlon.be- Gert-Jan D’haene)

Met vier zeges in zijn laatste vier deelnames binnen het Challenge circuit kan Pieter Heemeryck onmogelijk een beter rapport voorleggen. Terecht staat onze landgenoot dan ook aan de leiding van het klassement van de Challenge Family. Dat maakt dan Heemeryck voor zondag zeker als een van de favorieten mag beschouwd worden voor zondag en dat ik zeker de organisatie niet ontgaan. Tijdens de persvoorstelling kreeg Heemeryck de plaats naast Lucy Charles en mocht hij als tweede man na ene Sebastien Kienle het publiek te woord staan. Meteen na de voorstelling strikten wij Pieter voor een exclusief gesprek twee dagen voor de grote dag. Voor wie Pieter Heemeryck meer op de voet kan volgen hoeft dit ook niet langer een probleem te zijn. In samenwerking met BE MOVI heeft de atleet nu ook zijn eigen youtube kanaal die je zeker eens moet bekijken.

Interview in Samorin met Pieter Heemeryck (Video Be Movi)

De persvoorstelling kreeg overigens heel wat aandacht en dat is zeker niet ongewoon met opnieuw een sterk deelnemersveld die in Samorin van de partij is. Onze reporter-fotograaf Gert-Jan D’haene was ook van de partij om volgende beelden voor jullie vast te leggen.