Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
De enige manier om nog aan Challenge Geraardsbergen mee te doen: als vrijwilliger
Geen Challenge Geraardsbergen in 2021 (foto: 3athlon.be)
Nieuws

De enige manier om nog aan Challenge Geraardsbergen mee te doen: als vrijwilliger

De Skoda Challenge triatlon van Geraardsbergen aanstaande zondag is volledig uitverkocht. Maar dat wil niet zeggen dat je de wedstrijd niet van dichtbij kan meemaken. De organisatoren kunnen namelijk nog wat extra hulp gebruiken bij de vrijwilligers en de seingevers. Wil je het BK halve triatlon en alle internationale toppers van dichtbij aan het werk zien, geef je dan nu op als vrijwilliger.

Inschrijven kan via:
http://www.challenge-geraardsbergen.be/en/vrijwilliger

Bij aanvang van je vrijwilligerstaak zal je van een verantwoordelijke een goodiebag krijgen waarin niet alleen jouw T-shirt op maat zit maar ook andere leuke gadgets. In de middag is er een lunchpakket voorzien. Wanneer alles en iedereen tot rust is gekomen na de zomervakantie, volgt er een bedankingsfeest voor alle Challenge vrijwilligers om jullie extra in de watten te leggen!