Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
“Zo twee, drie per dag…” – het geheime wapen van Jakke Petrol
Jan Petralia bij de Scott Kinabalu 2.0 launch (foto: 3athlon.be)
Foto van de Week

“Zo twee, drie per dag…” – het geheime wapen van Jakke Petrol

Dat Belgisch kampioen duatlon Jan Petralia niet om een stunt meer of minder verlegen zit, weten we al langer dan vandaag. We zijn zeer benieuwd wat zijn stunt aanstaande zondag in de Challenge Geraardsbergen oplevert als hij over de finish loopt van het BK halve triatlon. “Schrijf maar op voor mijn concurrenten dat ik er zo twee of drie per dag doe,” vertelde Jakke Petrol ons een paar weken geleden tijdens de launch van de nieuwe Scott Kinabalu 2.0 trailschoen, genietend van een Ardeens streekbiertje. Of dat nu met of zonder knipoog was, daar zijn we niet helemaal over uit… dat weet je nooit bij Jan 🙂 Dus de tegenstanders zijn gewaarschuwd zondag. En wij houden er een leuke Foto Van De Week aan over. Succes zondag Jakke!